Opslagstavle

Videokonsultation

Vi tilbyder nu videokonsultation med 3 forskellige muligheder. Dette kræver blot, at du har en smartphone med adgang til internettet.

1-vejs video, hvor lægen kan se dig, men du kan ikke se lægen. Dette kan etableres under den telefoniske samtale med lægen, som sender et link til din telefon. Du skal sørge for at have telefonen på medhør eller høretelefoner tilkoblet. Når du trykker på linket oprettes videoforbindelsen med det samme. Husk at rette kameraet mod dit ansigt.

2-vejs video, hvor vi kan se hinanden. Dette kan ikke oprettes momentant, men skal planlægges. Du kan anmode om videokonsultation senere på dagen eller en anden dag. Du får tilsendt et link med et konsultationstidspunkt, hvor du skal sidde klar ved telefonen.
Videokonsultationen kan bruges bredt. Vi får bedre mulighed for at vurdere akut syge personer, når der er billede på. Det er naturligvis særligt relevant under coronakrisen, når vi skal afgøre, om personen skal indlægges. Det kan også dreje sig om ikke-akutte problemstillinger (synlige forandringer på kroppen) og opfølgninger, der kan klares med en samtale (bekymringer, angst, stress, depression og sygemelding).

MinLæge appen, 2-vejs video, er også åben for videokonsultation, men tidspunktet skal aftales på forhånd enten telefonisk eller via mail til klinikken.

I må meget gerne benytte dette tilbud, da det kan bruges til behandling og udredning af en sygdom/lidelse, bremse en sygdomsudvikling og skabe bedre tryghed for vores patienter – både voksne og børn. Omvendt er det også mere trygt for os, når vi kan se patienten og bedre kan vurdere den aktuelle tilstand. Dette reducerer også risikoen for at begå fejl.

Påklædning: JA (casual eller søndagstøj, så du præsenterer dig godt på videoen).