Opslagstavle

Vaccination mod Covid, influenza og pneumokokinfektion

Målgruppen for Covid vaccination i almen praksis er +50-årige, gravide og personer med visse kroniske sygdomme. Vi vaccinerer med vacciner fra Pfizer (Comirnaty). Denne tilbydes også til patienter, der tidligere er vaccineret med vacciner fra Moderna.

Drop-in

Vi vaccinerer uden tidsbestilling i oktober:

Tirsdage 14-17 (seneste fremmøde 16.30)

Onsdage 10-14 (seneste fremmøde 13.30)

Torsdage 14-17 (seneste fremmøde 16.30)

Husk sygesikringskort – ID er påkrævet

Vaccinationstilbuddet kommer til at kræve tid og ressourcer for læger og personale. Vi vil som tidligere opfordre til, at personer > 65 år bliver influenzavaccineret på de offentlige steder i kommunen og på apotekerne.

Kronikere < 65 år og gravide i 2. og 3. trimester kan få influenzavaccine hos os. Børn i alderen 2-6 år tilbydes også i år influenzavaccination i næsen. Denne skal gives 2 gange med 4 ugers interval.

Pneumokokvaccinationen gælder for visse kronikere (fx. diabetikere, lungesyge, hjertesyge, immunsvækkede og svært overvægtige) og personer > 65 år som ikke tidligere er vaccineret.

Link til målgruppen for pneumokokvaccination: https://www.sst.dk/da/viden/vaccination/vaccination-af-voksne/tilskud-til-vacciner

 

Videokonsultation

Vi tilbyder videokonsultation som alternativ til fysisk konsultation. Dette kræver blot, at du har en smartphone eller tablet med adgang til internettet.

MinLæge appen, 2-vejs video, er åben for videokonsultation, men tidspunktet skal aftales på forhånd enten telefonisk eller via mail til klinikken.

I må meget gerne benytte dette tilbud, da det kan bruges til behandling og udredning af en sygdom/lidelse, bremse en sygdomsudvikling og skabe bedre tryghed for vores patienter – både voksne og børn. Omvendt er det også mere trygt for os, når vi kan se patienten og bedre kan vurdere den aktuelle tilstand. Dette reducerer også risikoen for at begå fejl.

Påklædning: JA (casual eller søndagstøj, så du præsenterer dig godt på videoen).